Foutmelding

  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).
  • Warning: Division by zero in template_preprocess_views_view_grid() (regel 696 van /home/admin/domains/centrum-hout.nl/public_html/sites/all/modules/views/theme/theme.inc).

Gastcollege Hogeschool Arnhem Nijmegen

15
Mei

Olav Pouw van Centrum Hout verzorgt op 15 mei van 9.00 tot 10.30 uur een gastcollege aan 80 eerstejaars Bouwkunde studenten aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Thema's die behandeld worden zijn onder andere houtbouw, brandeisen en renovatie. De studenten moeten een haalbaarheidsstudie uitvoeren voor een extra verdieping op een bestaand stationsgebouw. Gezien de wensen voor een lichte bouwwijze is de keuze voor houtbouw voor de hand liggend.