ArchitectenspreekuurArchitectenspreekuur
036 5329821


Hout is gezien zijn esthetische kwaliteiten een geliefd materiaal. Ook de vele innovatieve mogelijkheden en duurzame eigenschappen maken dat steeds meer mensen bewust voor hout kiezen. Centrum Hout ondersteunt u graag bij de juiste toepassing en detaillering. Architecten (opdrachtgevers en projectontwikkelaars) die werken aan een ontwerp waarin hout een prominente plaats inneemt, kunnen een afspraak maken voor het architectenspreekuur. U kunt daarvoor contact opnemen met de medewerker Technische Zaken.


“Een bezoek aan het architectenspreekuur is nuttig en voorkomt fouten. We wisten na afloop precies waar we op moesten letten.”

Tom Frantzen, Frantzen et al Architecten BV


Eenvoudige vragen worden direct beantwoord. Voor de meer uitgebreide vraagstukken maakt u een afspraak in Almere voor het architectenspreekuur. Centrum Hout helpt u graag op weg naar een duurzaam resultaat. In Almere zijn ter plekke vele voorbeelden van houtsoorten en toepassingen te zien. Een architectenspreekuur is gratis, tenzij er externe expertise voor een specifieke vraag ingehuurd moet worden.