19 kanshebbers voor WoodChallenge 2012

18
sep
2012
Tot op het laatste moment was het spannend, maar in totaal hebben 19 studenten een project ingestuurd voor de studentenprijsvraag WoodChallenge editie 2012. De inzendingen variëren van een ontwerp voor een meubel, woning, gebouw of interieur, tot technische concepten en berekeningen. De inzendingen zijn afkomstig van studenten van het Hout- en Meubileringscollege (Rotterdam en Amsterdam), Hogeschool Zeeland, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Hogeschool voor de kunsten Utrecht, maar ook de Technische Universiteiten in Delft en Eindhoven, evenals de Design Academy in Eindhoven. Het wordt weer een flinke klus voor de vakjury onder leiding van juryvoorzitter Arnold Koomen (algemeen directeur Koninklijke Jongeneel BV) om uit deze mooie lijst met inzendingen genomineerden en uiteindelijk een winnaar te selecteren.

In oktober komt de jury bijeen. Begin november worden de genomineerde inzendingen bekend gemaakt. Alle inzendingen zullen dan ook te vinden zijn op www.woodchallenge.nl om het publiek op te roepen op hun favoriet te stemmen. Tijdens de Nationale Houtdag die op 28 november plaatsvindt in de Nieuwe Kerk in Den Haag worden de winnaars bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de studentenprijsvraag WoodChallenge kunt u contact opnemen met Eric de Munck of Mirjam Wagteveld van Centrum Hout via 036 5329821.

Foto: 1 van de winnaars van de WoodChallenge editie 2011 (Duurzame trekkershut 'Trek-In' van een groep studenten van de TU Eindhoven)

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.