Commercial De Vrienden #vanhout vanaf 16 september op tv

04
sep
2013
De sectorbrede publiciteitscampagne De Vrienden #vanhout gaat maandag 16 september a.s. van start met het uitzenden van een tv-commercial om hout als het bouwmateriaal van de toekomst breed uit te rollen. Ter ondersteuning van de multimediacampagne ontvangen de deelnemers daaraan voorafgaand een informatiepakket en communicatiemiddelen om hun participatie aan de buitenwereld bekend te maken. Bedrijven en organisaties met een hart voor hout kunnen zich aansluiten bij de campagne.

 
 
Naast de commercials die in week 38, 39 en 41, worden uitgezonden zet reclamebureau Han Snel te Utrecht parallel in op een website (www.devriendenvanhout.nl) en een social- mediacampagne op onder andere Twitter. Alle berichten zijn daar via #vanhout te volgen. De eerste commercial zal te zien zijn op 16 september aanstaande op de publieke zenders.
 
Initiatiefnemers waaronder de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH), Centrum Hout, de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) en andere brancheorganisaties en een groot aantal bedrijven in de houtverwerkende sector en hun toeleveranciers willen de komende drie tot vijf jaar de particuliere consument stimuleren voor hout te kiezen.

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.