Sectorbrede publiekscampagne - 'Vrienden van hout' gezocht!

05
feb
2013
Ook tijdens de Bouwbeurs is er volop aandacht voor de sectorbrede publiekscampagne voor hout die in de startblokken staat. De initiatiefnemers - De Groot Houtbewerkingsmachines, Leitz Service, NBvT, VVNH en Centrum Hout - zijn allen met een stand op de beurs aanwezig en staan u graag te woord over de plannen en de mogelijkheden om u aan te sluiten. 

Tijdens de startbijeenkomst die op 10 januari jl. plaatsvond bij De Groot Houtbewerkingsmachines in Rosmalen zijn de plannen gepresenteerd (bekijk het verslag en de presentaties). Aan de 130 aanwezigen is toen gevraagd voor 1 februari aan te geven of men wil participeren in de campagne. Dat heeft al mooie reacties opgeleverd! Toch vinden de initiatiefnemers het belangrijk om in deze fase zoveel mogelijk bedrijven en organisaties in de sector te spreken om goed zicht te hebben of er voldoende draagvlak en financieel commitment is voor een meerjare campagne. De Bouwbeurs biedt een uitstekende gelegenheid om mensen te spreken en dit moment wordt dan ook volop benut door de initiatiefnemers.

In de media is er de afgelopen weken veel geschreven over de campagne. Onder andere Het Houtblad, Houtwereld, De Timmerfabrikant, Raam en Deur, Profiel, Interieurbouw, Schildersvakkrant, Houtkrant en Bouwskala hebben aandacht aan de campagne besteed in recente uitgaven. Lees het artikel dat in Bouwskala stond.

Wilt u zich ook aansluiten? Download hieronder de sponsormodellen en het inschrijfformulier. Mocht u vragen hebben over de campagne, neemt u dan contact op met Mirjam Wagteveld via m.wagteveld@vvnh.nl of 06 46626535.

Bekijk de sponsormodellen
Bekijk het inschrijfformulier

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.