Winnaars WoodChallenge 2011 timmeren aan de weg

05
maa
2012
De winnaars van studentenprijsvraag WoodChallenge 2011 hebben niet stilgezeten sinds de prijsuitreiking die op 1 december 2011 plaatsvond tijdens de Nationale Houtdag in De Doelen in Rotterdam. Robbert van Embricqs die met zijn 'Rising Chair' de eerste prijs won, heeft inmiddels de 'Rising Table' ontworpen. Wederom een uniek houten design meubel! Naast WoodChallenge 2011 won Van Embricqs met zijn 'Rising Chair' ook de Red Dot Design Award.

De tweede winnaar van WoodChallenge 2011 bestond uit een groep van 6 studenten van de TU Eindhoven met de duurzame trekkershut 'Trek-In'. Eind februari bezochten de studenten met hun opdrachtgever (stichting natuurkampeerterreinen) het architectenspreekuur van Centrum Hout. Er is een bouwer gevonden en er wordt een prototype van de 'Trek-In' gemaakt. In de zomer moet het prototype klaar zijn en zal er media-aandacht gezocht worden om de 'Trek-In' verder onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.


Bekijk de (winnende) inzendingen van studentenprijsvraag WoodChallenge 2011. Tot 1 september 2012 is de inschrijving geopend voor WoodChallenge 2012. In april gaat de werving van start!   

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.