Webshop

Webshop

In de loop der jaren zijn er uit de hand van Centrum Hout heel wat brochures, dictaten, (hand-) boeken en promotiemateriaal verschenen. Zeer bekend zijn de ‘Houtwijzers’ en de ‘Bomen over….’. Maar denk ook aan het Houtvademecum waarin meer dan 250 houtsoorten staan beschreven, het Dossier Houtskeletbouw, het dictaat Houtconstructies, het Handboek Houtskeletbouw en de balkenschuif.

Centrum Hout wil inspelen op de veranderende behoefte in de markt en haar uitgaven gratis, online beschikbaar stellen via de website. Van nieuwe uitgaven wordt nog slechts een kleine oplage gedrukt en deze worden onder VVNH-leden verspreid en uitgedeeld tijdens evenementen.

Op dit moment wordt er aan gewerkt om alle publicaties overzichtelijk op de website te presenteren. Alle brochures kunt u dan gratis downloaden. Voor boeken, zoals het Handboek Houtskeletbouw en het Houtvademecum wordt verwezen naar andere instanties waar deze te verkrijgen zijn. Een overzicht waar u welke uitgave kunt bestellen volgt op korte termijn. 

Mocht u niet kunnen wachten en alvast een publicatie nodig hebben, dan kunt u deze aanvragen door een email te sturen aan houtinformatie@centrum-hout.nl.