Handboek Houtskeletbouw vernieuwd

28
maa
2012
De standaard voor houtskeletbouw in Nederland is vernieuwd. Werkt u met houtskeletbouw of wilt u meer weten over houtskeletbouw? Dan is deze uitgave zeker een aanrader. Het handboek is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen SBR en Centrum Hout. 

Houtskeletbouw is een bouwmethode die uitstekende mogelijkheden biedt om aan de hedendaagse eisen te voldoen. Naarmate de behoefte aan energiezuinige en CO2 -neutrale, gezonde en comfortabele woning- en utiliteitsbouw op basis van milieuvriendelijke materialen toeneemt, nemen ook de kansen voor deze bouwmethode toe. Ook hoogwaardige renovatie tot het niveau van passiefhuis is nu relatief eenvoudig te realiseren. Industrieel bouwen in combinatie met gunstige arbeidsomstandigheden en een hoge certificeerbare kwaliteit staan niet alleen garant voor een snelle bouwmethode, maar ook voor beheersing van faalkosten.

Het vernieuwde Handboek Houtskeletbouw speelt in op bovengenoemde ontwikkelingen en op gewijzigde regelgeving en rekenregels. Werkt u met houtskeletbouw, dan mag u deze unieke uitgave niet missen. Het nieuwe Handboek Houtskeletbouw is geheel afgestemd op de Eurocodes, geheel afgestemd op het Bouwbesluit 2012, gaat dieper in op de integratie van installaties, geeft ontwerprichtlijnen voor Passief Bouwen en bevat nieuwe tabellen en details voor hogere isolatiewaarden. Neem contact op SBR (tel. 010 2065959) om het vernieuwde Handboek Houtskeletbouw te bestellen.

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.