Inschrijftermijn WoodChallenge verlengd tot 17 september

28
aug
2012
In verband met de zomervakantie is de inschrijftermijn van de studentenprijsvraag WoodChallenge met twee weken verlengd tot 17 september. Centrum Hout nodigt studenten uit om vernieuwende technieken, concepten en ontwerpen waarin hout de hoofdrol speelt in te sturen voor 17 september 2012. Een deskundige vakjury kiest uit de inzendingen welke student de felbegeerde WoodChallenge trofee en 1.000,- euro in ontvangst mag nemen. Winnen brengt studenten (en de school of universiteit waar men studeert) volop in de belangstelling van de vakmedia, toekomstige werkgevers en opdrachtgevers: dé opstap naar een succesvolle carrière in het hout.

De studentenprijsvraag WoodChallenge staat open voor de studies Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten, maar ook voor alle andere technische opleidingen zoals Technische Bedrijfskunde, Architectuur, Milieukunde en Biochemie. Ook studenten van relevante mbo-opleidingen worden van harte uitgenodigd mee te doen. De inzending moet betrekking hebben op een onderzoek of project uit het studiejaar 2011/2012. Deelname is mogelijk op individuele basis, maar ook in groepsverband. De jury houdt rekening met het onderwijsniveau en het studiejaar. Alle inzendingen hebben gelijke kans om te winnen. Het inschrijfformulier en de voorwaarden zijn te downloaden via www.woodchallenge.nl. In verband met de vakantieperiode is de inschrijftermijn verlengd tot 17 september 2012. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Nationale Houtdag op 28 november 2012.

Kortom, een mooie kans voor studenten, maar ook om uw onderwijsinstelling in the picture te brengen! Helpt u ons mee om de prijsvraag bekend te maken onder uw studenten? Mocht u vragen hebben over de WoodChallenge neemt u dan gerust contact op met Eric de Munck van Centrum Hout via 036 5329821 of e.de.munck@centrum-hout.nl.

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.