Vrienden #vanhout bijeen

07
apr
2014
20 maart kwamen de Vrienden #vanhout voor het eerst bijeen. De Vrienden #vanhout zijn bedrijven die bijdragen een de sectorbrede publiekscampagne voor hout die in 2013 gestart is. Campagneactiviteiten in 2013 waren onder andere een Tv-commercial en een twitteractie.

Meedoen

Tijdens de Vrienden #vanhout dag is uitgebreid stilgestaan bij de mogelijkheden om als bedrijf te participeren in de campagne. Daarmee draag je bij aan het uitdragen van het mooie product hout, maar kun je als bedrijf ook je eigen bedrijfsnaam en producten onder de aandacht brengen van een breed publiek. Kortom, een win-win situatie! Social media biedt hiervoor goede kansen, maar er zijn ook formats ontwikkeld voor brochures die hierin tegemoet komen.

Tv-commercial

Ook in 2014 zal de commercial van de Vrienden #vanhout weer op Tv verschijnen. Houd de Tv in de 2de en 3de week van mei in de gaten. Een tweede flight vindt plaats medio oktober.

Facebook

De Vrienden #vanhout hebben nu ook een eigen facebook pagina waar regelmatig nieuwtjes worden geplaatst over hout. Bijna 2.000 personen volgen deze pagina en krijgen daarmee de berichten onder ogen die bestaan uit allerlei interessante feiten over de duurzame eigenschappen van hout en  inspirerende voorbeelden.

Twitter

Net als in 2013 werden begin 2014 mensen opgeroepen mee te twitteren over #vanhout en inspirerende voorbeelden van de toepassing van hout te delen. Wederom een groot succes. Vele mooie toepassingen van hout werden gedeeld op twitter. Inmiddels is de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een mooie houten fiets. Het twitteraccount van de Vrienden #vanhout is door deze actie gegroeid van een kleine 3.000 naar ruim 7.000 volgers. Deze volgers krijgen niet alleen de mooie toepassingen van hout te zien, maar worden ook regelmatig voorzien van berichten met wetenswaardigheden over hout met name gericht op duurzaamheidsaspecten.


www.devriendenvanhout.nl

Heeft u ook een warm hart voor hout en doet u mee aan de campagne van de Vrienden #vanhout? Kijk op www.devriendenvanhout.nl voor de mogelijkheden of neem telefonisch contact op met Bert Kattenbroek van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie via 035 6947014.

Reacties

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.